jump to partner

Forum - na Vašem názoru nám záleží!

    Re: Půl roku aktivace zdarma, přístupy do her pro děti
    adminL. Andrášik (administrátor)
    06.12.2012
    #permalink
    Děkuji Vám za otázky i za námět na úpravu informací pro přihlašování žáků a rodičů do výukových internetových aplikací!

    K Vaší první otázce: samozřejmě, promoakce (prodloužení aktivace uživatelského účtu o půl roku), tato akce se týká i škol, které již aktivaci před vyhlášením akce měly. Tedy i Vás. Všechny tyto aktivované školy budou o prodloužení aktivace účtu informovány elektronickou cestou.

    K Vaší druhé otázce: v souladu s obchodními podmínkami můžete přístupová práva pro internetové výukové hry předat svým žákům, dokonce i jejich rodičům. Pokud tak budete chtít učinit, informujte nás prosím kontaktním formulářem, a my Vám přístupové údaje do her upravíme a obratem zašleme nazpět. Na počátku jsou přístupové údaje stejné, jako údaje pro přihlášení do systému WA, neboť předpokládáme, že hry bude vytvářet pro své žáky škola. V žádném případě se ale nebráníme tomu, když si hru budou chtít vytvořit sami žáci, nebo jejich rodiče! I s tím máme pozitivní zkušenosti. Pouze by bylo vhodné, jak správně uvádíte, přístupová práva do her změnit, což rádi provedeme.
    Tuto informaci uvedeme na viditelném místě i pro ostatní uživatele internetových aplikací. Vám ještě jednou děkuji za podnět!
    S pozdravem
    L. Andrášik - ADMIN

Neaktivované školy - v případě dotazu využijte tento formulář