jump to partner

Forum - na Vašem názoru nám záleží!

    Re: Proformafaktura
    adminL. Andrášik (administrátor)
    07.12.2012
    #permalink
    Vážená paní ředitelko,
    velmi nás těší Váš zájem o aktivaci uživatelského účtu vzdělávacího systému World Academy!
    Proformafaktura slouží pouze jako informace pro Vás o našich fakturačních údajích a o ceně aktivace uživatelského účtu. Rovněž Vám poskytuje podrobné informace o službách, které Vám systém World Academy za uvedenou částku nabízí.
    Po úhradě této proformafaktury je z naší strany obratem povolen (aktivován) Váš uživatelský účet, a to s přístupovými údaji, které jste uvedli do systému při registraci školy.

    Dle obchodních podmínek je aktivace uživatelského účtu omezena na časové období 12. kalendářních měsíců (počítáno od 1.1.2013), ovšem v současné době, díky promoakci, toto období pro školská zařízení prodlužujeme výhodně o půl roku - tedy do 30.6.2014.
    Za uvedenou částku můžete tedy systém World Academy plnohodnotně využívat až do konce školního roku 2013/2014! Samozřejmě i s novými moduly a službami, které v systému World Academy budou přibývat.
    Není tedy potřeba dopisovat Vaše fakturační údaje do proformafaktury, tato je ve Vašem účetnictví pouze přílohou k daňovému dokladu, který od nás po úhradě aktivačního poplatku školská zařízení obdrží.
    Ve Vašem případě Vám tedy v následujícím emailu zasílám zmíněný daňový doklad - fakturu, abyste ji měli k dispozici ihned.
    Těšíme se na spolupráci s Vámi!

    S pozdravem
    L. Andrášik

Neaktivované školy - v případě dotazu využijte tento formulář