jump to partner

Forum - na Vašem názoru nám záleží!

    Re: Využitelnost systému
    adminL. Andrášik (administrátor)
    16.11.2012
    #permalink
    Dobrý den,
    děkuji za otázku!

    Využitelnost systému World Academy pro Mateřské školy závisí na tom, zda disponujete /nebo budete disponovat/ interaktivními výukovými tabulemi. Již v této chvíli můžete v systému využívat pro své děti interaktivní výukové hry - Milionář, Pexeso (a další, které připravujeme). V seznamu nasdílených výukových témat zde: http://worldacademy.cz/vyukove_aplikace.php jsou již k dispozici i témata, která byla vytvořena právě pro děti v předškolním věku.
    Pokud si dobře vzpomínám, bylo to v minulosti vytvořeno pro MŠ v Chomutově. Musím k tomu upřesnit, že témata výukových her (otázky a odpovědi) si vytváříte sami a vytvořené hry pak můžete i nemusíte sdílet na našem portálu i s ostatními školskými zařízeními v ČR.

    Právě pro děti v předškolním věku připravujeme v současné době sadu interaktivních učebnic "Písmenková pohádka". Děti se budou ještě před školní docházkou seznamovat s písmenky, a to hravou formou (básničky, animace).
    Pokud byste interaktivní tabulí v budoucnu disponovali, určitě byste výukové materiály pro své děti uvítali!
    Proto Vám doporučuji, přihlaste se na našem portálu k modulu "Odběr novinek" a sledujte naše aktuality. V budoucnu se možná rozhodnete účet aktivovat.
    Zvukové efekty (stovky) obrázkové a flash animace (desetitisíce) pro jakékoli své výukové prezentace můžete samozřejmě využívat již dnes.

    Mějte hezký den!
    S pozdravem
    L. Andrášik

Neaktivované školy - v případě dotazu využijte tento formulář