jump to partner

Forum - na Vašem názoru nám záleží!

    Re: Školní měna - využitelnost
    adminLubomír Andrášik (administrátor)
    17.11.2012
    #permalink
    Děkuji Vám za dotaz a zároveň děkuji za zájem o vystup do systému World Academy! Trošku jste mě předběhla, protože se ptáte na něco, co jsme se chystali zveřejnit teprve počátkem týdne, a nutíte mě tak zveřejnit to dříve (myšleno v dobrém samozřejmě Usmívající se). Tyto informace mají být zobrazeny v odkazu "Pripravujeme",ale základní informace naleznete tedy již dnes večer v odkazu "Aktuality".
    K Vaší otázce odpovídám od konce:
    dá se nakupovat před koncem školního roku, a to za měnu, kterou si děti v průběhu tohoto školního roku zasloužily a "vydělaly". Tato soutěž bude organizována pro děti v Mateřských školách a pro žáky na I. st. Základních škol. Pro ostatní školy připravujeme jiné akce.
    Nejde jen o produkty, které uvádíme v informačním letáku. Partnerů, kteří tento projekt sponzorují, máme více a se všemi Vás brzy seznámíme.
    Nemůžeme ovšem v této akci uspokojit všechny školy v ČR z důvodu množství sponzorovaných (i námi dodaných) produktů i z důvodu logistiky, to jistě uznáte, a budeme muset vybírat mezi těmi, které v soutěži splní určité podmínky.
    Prozatím Vám prozradím, že mezi kritéria bude patřit doba vstupu školy do systému World Academy (aktivace uživatelského účtu) a podpora nedávno založeného facebookového profilu projektu.
    Pokud jste rozhodnuti svůj účet aktivovat ještě tento měsíc, mohu Vás ujistit, že první podmínku splňujete!
    Jak byla tato školní měna využita v minulosti, to si prosím přečtěte v odkazu blog.

    Ještě jednou děkuji za zájem a přeji hezký víkend!
    L. Andrášik

Neaktivované školy - v případě dotazu využijte tento formulář