jump to partner

Forum - na Vašem názoru nám záleží!

2 příspěvky

  • Nefunkční přihlašovací údaje
    userMgr. Jana Veselá
    17.11.2012
    #permalink
    Dobrý den, nepodařilo se nám přihlásit. Udělala jsem zřejmě překlep při registraci. Je možné ověřit jméno a heslo?
    Děkuji

    Mgr. Jana Veselá

    • Re: Nefunkční přihlašovací údaje
      adminLubomír Andrášik (administrátor)
      17.11.2012
      #permalink
      Dobrý den,
      děkuji Vám za upozornění a za podnětný dotaz pro všechny ostatní!

      Vaše přihlašovací údaje jsou v pořádku, překlep jste neudělala Vy, ale zřejmě my, a to tím, že jsme Vás v nabídce neupozornili na to, že DEMO moduly jsou pro všechny návštěvníky tohoto portálu prozatím přístupné již dnes a budou tak přístupné až do konce roku 2012, a to bez nutnosti přihlašování. Vaše přihlašovací údaje byly řádně zavedeny do databáze a Vy je pro návštěvu DEMO modulů budete potřebovat až po Novém roce. Případně ihned, pokud se rozhodnete uživatelský účet aktivovat.
      Tímto způsobem jsme chtěli Vám všem umožnit, abyste se seznámili s funkcemi portálu World Academy, abyste si mohli vyzkoušet naše interaktivní prvky ve svých prezentacích, ověřit si jejich funkčnost i ohlas u žáků, a tím se přesvědčit, že skutečně nenabízíme "zajíce v pytli" Usmívající se.  I dnes si můžete vyrobit i svoji vlastní interaktivní hru. Postačí kliknout zde a přihlásit se jménem: demo a heslem demo.

      Školská zařízení, která se do konce tohoto roku zaregistrovala a budou mít zájem o aktivaci uživatelského účtu (viz. vysvětlení pojmů v obchodních podmínkách), budou mít cenovou výhodu oproti školám, které by měly zájem o vstup do systému WA později.

      Registrace ve Vašem případě byla nutná z důvodu, abyste se dozvěděli zaváděcí cenu případné aktivace a souhrn služeb, které Vám systém WA nabízí. Tyto údaje jste obdrželi v emailu po registraci. K tomu dodávám, že za stejnou cenu, která je pro aktivaci účtu WA stanovena dnes, byla v minulosti úspěšně distribuována pouze interaktivní hra Milionář. My jsme se ovšem rozhodli, že vzhledem k dnešním ekonomickým potížím, zejména ve školství, nebudeme cenu aktivace uživatelského účtu do konce tohoto roku navyšovat, a nabídneme za tuto částku veškeré služby tohoto portálu.

      V následující elektronické - neveřejné zprávě obdržíte pro kontrolu Vaše přihlašovací údaje pro ověření.
      Předpokládám, že podobných dotazů dostaneme více. Všem se předem omlouvám!

      L. Andrášik