jump to partner

Forum - na Vašem názoru nám záleží!

2 příspěvky

  • Využitelnost systému pro Střední školy
    userMgr. Alena Vrbická
    20.11.2012
    #permalink
    Dobrý den,
    dostali jsme od Vás jako škola (SOŠ ochrany osob a majetku Plzeň) informační mail o existenci World academy system. Po prostudování Vašich stránek bych měla pár dotazů.

    1/ Nejedná se spíše o možnosti pro ZŠ, je tu možné využití i pro SŠ?
    2/ Taktéž jsem nenašla výši ceny registrace, pouze informaci o nižší sazbě do konce roku 2012.

    Cena je jednorázová nebo se dále pak platí poplatky za využívání služeb?

    Děkuji za odpověď
    S pozdravem                 Alena Vrbická

    • Re: Využitelnost systému pro Střední školy
      adminLubomír Andrášik (administrátor)
      20.11.2012
      #permalink
      Dobrý den,
      děkuji Vám za dotaz.
      Systém World Academy dnes využívají i Střední školy. Využitelnost v tomto případě souvisí s tím, zda Vaše škola disponuje interaktivními tabulemi s připojením k síti Internet. Pokud i Vy vyrábíte výukové prezentace pro tyto tabule, i Vy tak můžete využívat databázi interaktivních prvků (zvuky, animace, obrázky, výukové flashe). V odkazu "Obrázky" se nacházejí nejen animované GIFy, ale i stovky statických obrázků, které se dají využívat i pro učivo Středních škol. Je pravda, že v DEMO modulech, které jsou pro Vás přístupné bez nutnosti aktivace uživatelského účtu, vidíte spíše interaktivní zdroje, které jsou zaměřeny spíše pro ZŠ. V případě aktivace účtu ale své zdroje pro Vaši výuku jistě naleznete. Střední školy využívají rovněž i naše interaktivní hry. Na následující stránce tyto školy uvidíte v přehledné tabulce. Jsou zde vyrobené interaktivní hry "Milionář", kde při prostudování autorů Střední školy naleznete:
      http://worldacademy.cz/vyukove_aplikace.php

      Co se týká ceny aktivace uživatelského účtu, tuto byste se dozvěděla při provedení bezplatné registrace Vaší školy do systému WA. Po registraci byste obdržela emailovou zprávu s následujícími odkazy:

      - obchodní podmínky
      - souhrn služeb WA - informační leták A4
      - cena - proformafaktura

      Aktivace uživatelského účtu má platnost 12 kalendářních měsíců a počíná běžet až od data 1.1.2013. Ve vašem případě by tedy platila do dne 1.1.2014, neboť zbývající měsíce letošního roku do tohoto období nezapočítáváme a poskytujeme je výukovým zařízením jako bonus.

      S pozdravem
      L. Andrášik