jump to partner

Forum - na Vašem názoru nám záleží!

2 příspěvky

  • Aktivace účtu - podmínky z promoakce z r. 2012
    userMgr. Radomíra Juričková
    14.01.2013
    #permalink
    Dobrý den,

    v prosinci jsem registrovala naši školu do Vašeho projektu, vytiskla  proformafakturu, ihned zaplatila a čekala na potvrzení přístupu...
    Bohužel jsem se překlepla v kódu banky a poslala peníze úplně jinam (zřejmě stres před Vánocemi :-)). Peníze se naštěstí vrátily a tak bych to ráda zkusila znovu. Cena a podmínky jsou stejné jako loni nebo je něco jinak???

    Děkuji za odpověď a přeji pěkný den
    Mgr. Radomíra Juričková, ZŠ a MŠ Krajková 

    • Re: Aktivace účtu - podmínky z promoakce z r. 2012
      adminLubomír Andrášik (administrátor)
      15.01.2013
      #permalink
      Samozřejmě,
      v tomto případě jsou podmínky stejné, jak bylo uvedeno v promoakci. Vaše škola má pro získání aktivace uživatelského účtu stejné podmínky, jaké byly v závěru roku 2012.
      Tedy stejnou cenu, i půlroční dobu aktivace účtu navíc!

      Tato výhoda se týká i těch škol, které se v roce 2012 do systému World Academy zaregistrovaly! Pokud tyto školy budou chtít svůj uživatelský účet aktivovat, a to kdykoli - nejdéle však do 30.6.2013 (formou úhrady proformafaktury), vždy jeho platnost bude končit až ke dni 30.6.2014!

      Podobné výhody nabídneme i těm školám, které provedou svoji registraci do systému i v letošním roce. O jednotlivých promoakcích budeme informovat na těchto stránkách v aktualitách vždy po jejich vyhlášení.

      Děkuji za informaci a jsem s pozdravem!

      L. Andrášik - ADMIN
      WA System