jump to partner

Forum - na Vašem názoru nám záleží!

4 příspěvky

  • Cena služeb World Academy
    userPavla Labutová
    03.02.2013
    #permalink
    Dobrý den,

    ráda bych provedla registraci školy, ale nikde jsem nenašla cenu za registaci a používání vašich stránek. Můžete mi blíž nastínit podmínky?
    Děkuji
    S pozdravem
    Labutová Pavla

    • Re: Cena služeb World Academy
      adminL. Andrášik (administrátor)
      03.02.2013
      #permalink
      Dobrý den, děkuji za dotaz.
      Registrace je ZDARMA a k ničemu Vás nezavazuje. Dovolí Vám a Vašim pedagogům využití všech DEMO modulů a datových prvků, které jsou v systému pro výrobu výukových prezentací ke stažení.
      Hrazena je dále pouze tzv. "aktivace" uživatelského účtu, ke které se můžete i nemusíte rozhodnout, až po vyzkoušení DEMO souborů.
      Omlouvám se Vám, ale cenu veřejně (mimo školám) nesdělujeme. Není vysoká a Vám se zobrazí ihned po přihlášení do systému veškeré tyto i další užitečné informace.
      Uznejte prosím, že v tuto chvíli nemohu vědět, že jste skutečně ze školství. Proto požadujeme registraci školy (tím dojde ke spárování údajů, které máme oficiálně z MŠMT) , této škole zavedeme přístupové údaje a další otázky Vám již odpovídáme ihned po Vašem přihlášení do systému.
      Poté, co se přihlásíte, okamžitě požadované informace uvidíte.

      S pozdravem
      L. Andrášik - ADMIN
      WA System

      • Re: Re: Cena služeb World Academy
        userPavla Labutová
        03.02.2013
        #permalink
        Pokud se naše škola zaregistruje, mohu používat Vaše aplikace a logo jako zdroj do svých DUMů, které tvořím v rámci projektu Šablony EU?
        Nechci porušit autorská práva nebo Vaše obchodní podmínky.

        S pozdravem
        Labutová Pavla

        • Re: Re: Re: Cena služeb World Academy
          adminL. Andrášik (administrátor)
          03.02.2013
          #permalink
          Dobrý večer,
          samozřejmě. Veškeré datové prvky, které si stáhnete ze systému World Academy jsou pro Vás plně k  dispozici právě pro potřebu využití k výrobě DUMů a dalších výukových materiálů. Pokud pak provádíte v DUMech "citaci" označujete jako autora použitých souborů World Academy System CZ (v souladu s obchodními podmínkami).
          Toto označení nemusíte užívat pro každý stažený datový soubor zvlášť, ale pro ušetření Vaší práce postačí toto označení uvést za všechny stažené datové soubory  (ať už se jedná o zvuky, animace, flashové prvky, části z ukázkových elektronických učebnic, a pod.), najednou. Podobných dotazů jsem dnes již dostal více i z jiných škol, a pokud mně to čas dovolí (chodí i dnes nové registrace škol), ještě dnes to zveřejním jako jedno z témat v modulu FORUM. Pak do něj prosím nahlédněte. 
          Naším prvořadým cílem je ušetřit Vám práci, poskytnout Vám nové nápady při výrobě DUMů a poskytnout Vám taková data, která Vašim žákům zpříjemní výuku. 

          Mějte hezký večer! 

          PS: a děkuji za registraci Vaší školy. Teď už se ptejte na cokoli! Usmívající se

          L. Andrášik - World Academy CZ
          info@worldacademy.cz