jump to partner

Forum - na Vašem názoru nám záleží!

2 příspěvky

  • Využití World Academy pro speciální školy
    userMgr. Zdenka Gundzová
    04.02.2013
    #permalink
    Jsme škola pro děti se střední až těžkou mentální retardací, zatím nevíme, z kolika procent vaši nabídku můžeme využít a zda je to pro nás vhodné. Vzhledem k tomu, že registrace nás k ničemu nezavazuje, tak zkusíme prozkoumat demoverze.

    Mgr. Zdenka Gundzová

    • Re: Využití World Academy pro speciální školy
      adminL. Andrášik (administrátor)
      04.02.2013
      #permalink
      Vážená paní ředitelko,

      kdybych Vám teď zde napsal, že využití našich datových zdrojů je vhodné právě pro školu podobného typu, jako je Vaše, nemuselo by to znít z titulu mého postavení věrohodně.

      Jen vysvětlím, že, když jsme před lety vytvářeli projekt World Academy, objížděli jsme jednotlivá školská zařízení v ČR a "sondovali" jsme potřeby jednotlivých typů škol, abychom mohli vytvořit něco, co bude pro tyto školy skutečně přínosné. Mezi takto navštívenými školami byly i školy praktické a speciální. V této době několik speciálních škol naše služby již využívá, a to "aktivovaným" uživatelským účtem.

      Domnívám se, že by bylo nejlepší, abyste se (budete-li mít zájem) spojila s vedením jedné z takových škol a sama se pokusila zjistit, jaký přínos naše datové soubory pro tuto školu mají a především, jaký ohlas mají u žáků.
      Spojte se prosím v této věci s paní ředitelkou Mgr. Tormovou - http://www.zsspec-ml.cz. Snad si ještě vzpomene, že jsme ji před dvěma lety navšívili. 

      Všimněte si také, jaké zajímavé hry si tato škola pro své žáky vytvořila v interaktivní aplikaci Milionář.

      Když mi pak dáte své zjištěné poznatky na vědomí, budu velice rád! 

      Mějte hezký den!
      L. Andrášik 
      WA System