jump to partner

Forum - na Vašem názoru nám záleží!

2 příspěvky

  • Proformafaktura
    userMgr. I. Vaňková
    07.12.2012
    #permalink

    Dobrý den,

    o aktivaci uživatelského účtu za cenu uvedenou na proformafaktuře máme zájem, ale do proformafaktury mi nejdou doplnit údaje o škole. Pošlete mi tedy prosím proformafakturu s vyplněnými našimi údaji nebo přímo fakturu.

    Děkuji
    Mgr. I. Vaňková, ředitelka školy


    • Re: Proformafaktura
      adminL. Andrášik (administrátor)
      07.12.2012
      #permalink
      Vážená paní ředitelko,
      velmi nás těší Váš zájem o aktivaci uživatelského účtu vzdělávacího systému World Academy!
      Proformafaktura slouží pouze jako informace pro Vás o našich fakturačních údajích a o ceně aktivace uživatelského účtu. Rovněž Vám poskytuje podrobné informace o službách, které Vám systém World Academy za uvedenou částku nabízí.
      Po úhradě této proformafaktury je z naší strany obratem povolen (aktivován) Váš uživatelský účet, a to s přístupovými údaji, které jste uvedli do systému při registraci školy.

      Dle obchodních podmínek je aktivace uživatelského účtu omezena na časové období 12. kalendářních měsíců (počítáno od 1.1.2013), ovšem v současné době, díky promoakci, toto období pro školská zařízení prodlužujeme výhodně o půl roku - tedy do 30.6.2014.
      Za uvedenou částku můžete tedy systém World Academy plnohodnotně využívat až do konce školního roku 2013/2014! Samozřejmě i s novými moduly a službami, které v systému World Academy budou přibývat.
      Není tedy potřeba dopisovat Vaše fakturační údaje do proformafaktury, tato je ve Vašem účetnictví pouze přílohou k daňovému dokladu, který od nás po úhradě aktivačního poplatku školská zařízení obdrží.
      Ve Vašem případě Vám tedy v následujícím emailu zasílám zmíněný daňový doklad - fakturu, abyste ji měli k dispozici ihned.
      Těšíme se na spolupráci s Vámi!

      S pozdravem
      L. Andrášik